Två kort

För snart två helger sen var det vårens LinköpingScrap och jag har äntligen börjat hämta mig! Lyckan efter träffen är så total och överväldigande att jag har behövt landa innan jag kunnat ta tag i något. De första två dagarna kändes det som om det gått år sen jag var på jobbet sist och hjärnan verkade ha lagt av helt på sånt som inte rörde scrap. Därför har det också tagit tid för mig att fota mina alster från helgen. Sammanlagt blev det två kort och sex layouter, vilket jag tror är rekord för min del. Idag visar jag er de två korten.

Det märks att jag (tack Martina!) helt plötsligt hittade ett användningsområde för de små trätrådrullar jag fått i något månadspaket någon gång. Har funderat länge på hur de tänkt när de skapat en så konstig produkt, men nu förstår jag! HiHiHi Nu känner jag till och med att jag behöver fler 😉

Annonser

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Sara
    Mar 20, 2012 @ 20:09:54

    Förstår precis din känsla! Jag längtar redan som en tok till nästa gång… 🙂 Dina kort är jättefina, supersnyggt med trådrullarna ju! Hade nog inte heller fattat hur jag skulle använda dem… Men det var himla fint!
    Ha det fint, kram

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: