Ny layout för designat

Igår visade jag upp denna layout på designats blogg. Av någon anledning fungerar det inte att skapa länkar idag…. Adressen till designat är: www.designat.nu och adressen till bloggen är www.designatblogg.blogspot.com.

Pappren kommer från Lily Bee och är helt underbara!

I fredags var det så äntligen dags: julen började hemma hos oss! Efter kvällsmaten gjorde vi pepparkaksdeg och det finns väl inget godare än den ljumma pepparkaksdegen! Då börjar julen, när vi har smakat. Igår spenderade vi förmiddagen med att baka ut alla pepparkakor, en tillställning som skulle gått mycket fortare om ugnen fungerat som den ska. Mitt i allt droppar den med 100 grader, så det tar en kvart att få pepparkakorna färdiga. 
Eftermiddagen delade vi upp: Daniel och Andrea åkte till City Gross och veckohandlade, jag och de två andra åkte till stan och handlade termobyxor och vinterskor. Vi var hemma samtidigt, så sen hade vi en lugn, skön filmkväll tillsammans alla 5.

Idag ska vi baka lussekatter. Och ikväll ska jag träna yoga. Den här veckan hoppas jag få in tre pass: yoga onsdag, bodytoning torsdag och afrofusion på söndag. Har ju numera årskort på gymmet, så det gäller att utnyttja det ;). Precis när jag köpte det kunde jag träna två gånger, sen blev jag förkyld och kunde inte träna alls på två veckor, men nu är jag igång igen. Det är ju också så typiskt, när man väl känner att man är på gång och verkligen vill träna, då åker man på en förkylning som gör att man inte kan. Nåja, det gick över, men som tur är gick inte suget över, så nu kör jag ordentligt!

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. mrspolkadot
  Nov 22, 2010 @ 09:02:47

  Jättehärlig LO! Roligt att jag hittat din blogg. Du gör jättefina och inspirerande alster! 🙂

  Svara

 2. johanna nordh
  Dec 04, 2010 @ 16:49:08

  Hej!
  Den här LO:n har jag liftat för jag tyckte om den så mycket!
  Finns nu upplagd i min blogg, men jag gillar din mer 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: