***Inte mycket papper***

På Scrappizbloggen visar jag idag upp en layout som inte har mycket papper på sig. Oftast använder vi ju mer papper i vårt skapande, så vi utmanade oss att inte använda så mycket. Läs hela inlägget här.

Helgen har varit ganska bra. Den gick som vanligt alldeles för fort och det kändes tyvärr som att vi grälade bort halva lördagen, vilket ju inte gjorde helgen längre. Vi var på djuraffären och de två äldsta barnen blev helt ”galna” för att vi inte kunde köpa ett fjärde marsvin! Hela dagen var förstörd på grund av det. Tur att vi åkte till skoaffären först, vilket var en nödvändighet.

Som tur var blev det lugnt efter några timmar (!) och seneftermiddagen samt kvällen var riktigt mysig. Barnen hade grannbarnen här att sova över, så jag och Daniel kunde starta en film redan kl 20. Barnen var fullt upptagna av en lek och alla 5 skrattade så det ekade i huset! Hellre det än annat eko….

Nu väntar en ganska lugn vecka. Ska försöka komma iväg till gymmet något i veckan, eftersom de nu äntligen börjat med pass (typ bodytoning och sånt).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: