***Grovköket***

Nu är hela mitt lilla grovkök klart! Känns jättebra och jag är hur nöjd som helst!! Nu önskar jag nästan att stora hallen också var i samma färg. Fjantigt att vara så nöjd över det minsta utrymmet i huset, där man nästan aldrig är.

Så här såg det ut före:

Väldigt gult, en gammal garderob som var full av onödigt tjafs. Sönderriven tapet längst ner efter hunden. I ”smatten” bakom garderoben hade jag en ÖVERFULL skohylla och det var mest rörigt och jobbigt att titta på.

Nu ser det ut så här:

Rosa och ljust grått med mörkbruna och vita detaljer. Anledningen till att det är bok-färg i de låga skåpen (som används som skoskåp) är för att vi redan hade de. Vi behövde då bara köpa till garderoben och två dörrar till skoskåpet. Tycker ändå att det funkar och med tanke på att det bara ska vara skor i det, kändes det onödigt att köpa det helt nytt. Mattan, lampan, spegeln och krokarna är också nya. Garderoben används nu som ett slags linne skåp, med lakan och handdukar i.

Visserligen stjäl skåpen mer utrymme än vad skohyllan gjorde förut, men eftersom jag nu slipper se röran har grovköket fått ett lugn över sig och då upplever jag det luftigare. SÅ SKÖNT!!!!! Det enda som saknas nu är att jag tänker ha någon form av växt på skåpet också och kanske någon tavla över krokarna. I så fall blir det något jag fotat själv. Kanske kan bli något i höst, eftersom jag ska gå på fotokurs!

Nu ska vi ha 5 års kalas (Andrea har bjudit in några vänner).

Annonser

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. Bea
  Aug 08, 2010 @ 18:35:41

  Woho! Kul med en fotokurs!!! Den i Jönköping eller någon annan?
  Grovköket blev jättefint – så kul att fixa och greja 🙂
  /Kram
  /Bea

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: