***Lördag igen***

Eftersom det är lördag, visar jag upp en ny layout på designats blogg. För att se vad jag skrivit kring layouten, kika in där.

Det känns nästan som om semestern är slut, vilket ger mig halvt panik. Jag har visserligen 2 veckor kvar, men Daniel börjar jobba på måndag och det är liksom inte samma sak då.
Min första vecka var vi på Öland. UNDERBART!!! Med husvagnen såklart. Sen har vi bara varit hemma, förutom jag och Andrea som var i Västerås hos min mormor den här veckan, tisdag-fredag. Och nu är vår gemensamma tid slut…. buuuu! Vi som skulle bygga altan, vi har inte ens börjat. Det har inte varit något roligt väder för utomhusarbete sen vi kom hem. Vi har dock städat ur garaget, så nu ryms det återigen en bil däri. Dessutom har vi bett om offert på ny garageport, så det hoppas vi få bytt inom en ganska snar framtid. Barnen kan inte själva öppna den porten vi har idag, så nu blir det en takskjutport istället, de öppnas mycket enklare.
Har för övrigt tänkt ut en massa inomhusarbete, men tänkte och trodde att jag inte skulle behöva ta hand om det förrän i höst. Ska vädret fortstätta vara tråkigt hinner jag kanske ändra mig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: